Mama i'm coming home


Så kommer man helt plötsligt till en tidpunkt i livet där det bara tar stopp. Där det känns som att man tuggar grus och står och stampar på exakt samma ställe varje dag. Just vid den tidpunkten är jag nu och det gjorde så jag fattade det bästa beslutet i mitt liv. Jag flyttade hem! En fundering gick till verklighet på bara ett par dagar och nu sitter jag här i mitt gamla flickrum med rutig fondvägg. Det är litet, men jag får plats och jag trivs - det är huvudsaken. Nu ska jag bo hemma, spara massor med pengar, ut och resa och framförallt bli frisk och ruggigt stark. 

Sunday funday


Klockan är åtta och jag har redan hunnit bränna av ett grymt bröstpass, slänga in en maskin tvätt och plocka lite hemma. Hur grym är man inte på söndagar? Nu ska jag ta en dusch och slänga i mig lite frukost innan det är dags för jobb. 

Proteinbollar och Kvarg


Igårkväll va mamma och pappa här och hjälpte till att fixa lite småsaker i huset så medans pappa spikade så gick jag och mamma en långpromenad med Albin. Fick så fruktansvärt mycket energi så när dem åkte hem stack jag ner till gymmet för 1h cardio sådär på kvällskvisten. Belönade mig med sååå goda proteinbollar och ett nytt sätt att äta kvarg på.